norkem - Your first link in the chemical chain

Recent nieuws >

14.11.2023

Proef de smaak van ons assortiment van producten voor eten en drinken op Fi Europe 2023

Norkem zal aanwezig zijn op FI Europe 2023, het belangrijkste handelsevenement van de voedings- en drankingrediëntensector op het continent. Van 28 t/m 30 november zullen we de drie dagen lang tentoonstellen in het Messe Frankfurt-conferentiecentrum in Duitsland.

26.10.2023

Norkem breidt zijn productassortiment voor de diervoeder-, huisdiervoeder- en paardenindustrie uit

De diervoederindustrie is zeer dynamisch en verandert voortdurend. Met de eisen van iedereen, van veehouders tot huisdiereigenaren, vormgegeven door een groter bewustzijn inzake diervoeding, hoge verzorgingsnormen en toenemende regelgeving, moeten veevoederproducenten hard werken om aan de verwachtingen te voldoen.

10.10.2023

Gebakken producten opnieuw hoogvezelig maken - zonder consumenten te vragen om over te gaan op volkoren

Witte bloem is de enfant terrible van de wereld van voeding geworden. Verondersteld wordt dat 90% van de volwassenen onvoldoende vezels in hun voeding krijgt, en men wijst de beschuldigende vinger duidelijk in één richting: zeer geraffineerd wit bloem.

07.09.2023

Boor: Ontdek ons productassortiment voor landbouwchemicaliën en meer

Boor is een fascinerend chemisch element met een enorm en gevarieerd scala aan industriële toepassingen. De naam is afgeleid van borax (natriumboraat), een natuurlijk voorkomend mineraal dat eeuwenlang is gebruikt als wasmiddel en dat nog steeds de bekendste verbinding van boor is.

10.08.2023

Norkem blijft de verkoop van jodiumderivaten uitbreiden

In de chemische industrie zijn er bepaalde stoffen die vrijwel overal in uiteenlopende sectoren voor allerlei verschillende doeleinden worden gebruikt.

10.08.2023

Ontwikkelaar van ProteVin tekent productiedeal als stimulans voor de markt voor veganistische eiwitten

NextFerm, het Israëlische voedseltechnologiebedrijf achter de ontwikkeling van vegan proteïne ProteVin, heeft een commerciële productieovereenkomst getekend met een vooraanstaande Indiase fabrikant onder licentie, wat de beschikbaarheid van ProteVin op de markt zal vergroten.