norkem - Your first link in the chemical chain

Recent nieuws >

22.02.2024

Nieuw calciumnitraatproduct toegevoegd aan ons assortiment meststoffen

Het naderende voorjaar is een drukke tijd voor de agrochemische industrie van Norkem.Klanten in de landbouw-, tuinbouw- en boerderijsector bereiden zich voor op het zaaiseizoen.Dat betekent dat er meststoffen moeten worden opgeslagen om de grond voor te bereiden en een recordoogst te ondersteunen gedurende de groeimaanden.

03.02.2024

BRCGS-certificering gegarandeerd met 100% conformiteit - opnieuw!

Het doet ons genoegen te kunnen aankondigen dat ons eet- en drinkteam wederom met succes een certificering heeft behaald voor de BRCGS Agents and Brokers Global Standard. En niet alleen dat, we zijn weer geslaagd met een compliance van 100%.

14.11.2023

Proef de smaak van ons assortiment van producten voor eten en drinken op Fi Europe 2023

Norkem zal aanwezig zijn op FI Europe 2023, het belangrijkste handelsevenement van de voedings- en drankingrediëntensector op het continent. Van 28 t/m 30 november zullen we de drie dagen lang tentoonstellen in het Messe Frankfurt-conferentiecentrum in Duitsland.

26.10.2023

Norkem breidt zijn productassortiment voor de diervoeder-, huisdiervoeder- en paardenindustrie uit

De diervoederindustrie is zeer dynamisch en verandert voortdurend. Met de eisen van iedereen, van veehouders tot huisdiereigenaren, vormgegeven door een groter bewustzijn inzake diervoeding, hoge verzorgingsnormen en toenemende regelgeving, moeten veevoederproducenten hard werken om aan de verwachtingen te voldoen.

10.10.2023

Gebakken producten opnieuw hoogvezelig maken - zonder consumenten te vragen om over te gaan op volkoren

Witte bloem is de enfant terrible van de wereld van voeding geworden. Verondersteld wordt dat 90% van de volwassenen onvoldoende vezels in hun voeding krijgt, en men wijst de beschuldigende vinger duidelijk in één richting: zeer geraffineerd wit bloem.

07.09.2023

Boor: Ontdek ons productassortiment voor landbouwchemicaliën en meer

Boor is een fascinerend chemisch element met een enorm en gevarieerd scala aan industriële toepassingen. De naam is afgeleid van borax (natriumboraat), een natuurlijk voorkomend mineraal dat eeuwenlang is gebruikt als wasmiddel en dat nog steeds de bekendste verbinding van boor is.