norkem - Your first link in the chemical chain

Recent nieuws >

11.06.2020

Norkem levert handzeep, handontsmettingsmiddel en reinigingschemicaliën gedurende COVID-19

In de afgelopen maanden heeft de huidige COVID-19 Coronavirus-pandemie de wereld geschokt. Veel sectoren zijn veranderd of getransformeerd door de pandemie, en de toeleveringssector van chemicaliën is geen uitzondering. De toeleveringssector van chemicaliën heeft een belangrijke verandering in de vraag gezien voor diverse voorraden tijdens de overheidsinspanningen om de pandemie te beheersen. Een van de belangrijkste manieren waarop het virus wordt beheerst is door middel van een grotere publieke focus op en bewustzijn van regelmatig intensief handen wassen, momenteel aanbevolen door overheidswetgeving om vaak en minimaal twintig seconden per keer te doen. Als gevolg is de vraag naar handzeep, handontsmettingsmiddel en zeep explosief gestegen tijdens de pandemie, zowel op commerciële schaal als op industriële schaal, nu producenten worstelen om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.  

 
06.04.2020

Norkem: COVID-19 Verklaring

Namens alle medewerkers bij Norkem willen we graag onze oprechte steun betuigen aan iedereen die getroffen is door de recente uitbraak van COVID-19. Dit zijn echt ongekende tijden en de wereldwijde onzekerheid voor veel bedrijven en industrieën is volkomen begrijpelijk. Norkem levert aan een grote verscheidenheid van industrieën en sectoren waarvan er velen op dit moment voor nieuwe uitdagingen staan. 

 

13.03.2020

Norkem levert nu zinkoxide 75% Voederkwaliteit

Norkem is verheugd haar productaanbod uit te breiden met een nieuwe kwaliteit zinkoxide die nu verkrijgbaar is. Zinkoxide 75% voederkwaliteit is een welkome aanvulling op het productaanbod van Norkem en is een mooie toevoeging op ons al uitgebreide aanbod zinkoxide.  

 

 
06.02.2020

Norkem Nieuws: ChemUK beurs

 

Norkem, een toonaangevende internationale leverancier en distributeur van chemische stoffen in het VK, kondigt met trots aan dat ze in mei ChemUK 2020 bezoeken en er aan deelnemen. Dit wordt de eerste keer dat Norkem meedoet aan ChemUK, wat een vrij nieuwe beurs is. ChemUK is de supply chain expo van de chemische industrie in het VK en wordt op 13 en 14 mei gehouden in Event City, Trafford City, Manchester, UK.

 

 

27.01.2020

2020: Norkem viert 50-jarig jubileum

Norkems 50e jaar: 

Norkem is verheugd te kunnen aankondigen dat dit jaar een bijzondere mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf is. 2020 markeert het 50-jarig jubileum sinds Norkem werd opgericht in 1970. Dat jaar was het begin van wat een wereldwijde distributiegroep zou worden, gespecialiseerd in de verplaatsing en distributie van chemicaliën wereldwijd. 

 
20.12.2019

Voedsel- en drankenteam maakt aanzienlijke groei door in 2019

Het lijkt erop dat het een goed jaar is geweest voor de afdeling Voedsel en dranken van Norkem, die eerdere records wat betreft verwerking in tonnen verbreekt binnen hun voedsel- en drankensector. Het productaanbod van dit team is uitgebreid, wat heeft geleid tot een stijging van de totale jaaromzet.