norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

26.01.2018

Norkem Turkey behaalt ene succes na het andere

GMP+

Veiligheid en kwaliteit van diervoederszijn cruciale thema's voor alle ondernemingen in diervoeders en het kan ernstige gevolgen hebben wanneer controle faalt.  Een systematische aanpak is noodzakelijk om risico's te beperken en de kwaliteit te verbeteren.

04.04.2017

Norkem groeit in Spanje - en blijft groeien!

Norkem, de in Cheshire gevestigde internationale distributeur van chemische producten, kondigt de verdere ontwikkeling van zijn voedsel- en drankenbranche in de Spaanse regio  aan.

03.02.2017

Jaarresultaten 2016 van Norkem en mooie positie op lijst van Sunday Times

De in het VK gevestigde internationale chemicaliëndistributeur Norkem brengt een samenvatting van de bedrijfsresultaten naar buiten en haalt de succesvolle vermelding door de Sunday Times aan

21.12.2016

Norkem kondigt resultaten van EuroTier 2016 aan

Norkem, een distributeur van chemicaliën, presenteerde afgelopen november zijn lijn met dierenvoeding en gezondheidsproducten op de EuroTier 2016-tentoonstelling en doet nu verslag van zijn succes op dit evenement.

02.11.2016

Norkem toont productaanbod op EuroTier-beurs

De Norkem-groep zal zijn allernieuwste productaanbod van geavanceerde additieven en supplementen tonen op de EuroTier-beurs (15 t/m 18 november in Hannover).

14.10.2016

De suikertaks – er is een alternatief…

De internationale vakhandelaar en distributeur Norkemis is een gespecialiseerde leverancier in de voedsel- en drankensector.  De aankondiging van de Britse suikerheffing op de frisdrankensector (ook wel 'suikertaks' genoemd) die in april 2018 van kracht wordt, leidt tot heel wat kopzorgen bij de producenten.  Veel producenten stappen over op alternatieven voor suiker, zoals Sucralose, en moeten de formulering van hun producten op korte tijd wijzigen.