norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

31.08.2016

Eerste helft van het jaar record voor levensmiddelen- en drankenafdeling van Norkem Group.

Wereldwijde handelaar en distributeur in chemicaliën Norkem, met hoofdkantoor gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, viert het feit dat de levensmiddelen- en drankenafdeling van het bedrijf dit jaar de hoogste verkoopcijfers voor het eerste en tweede kwartaal ooit heeft geregistreerd. 

09.03.2016

Jaarresultaten 2015 van Norkem en mooie positie op lijst van Sunday Times

De in Cheshire gevestigde internationale chemicaliëndistributeur Norkem brengt een samenvatting van de bedrijfsresultaten naar buiten en haalt de succesvolle vermelding door de Sunday Times aan.

08.01.2016

Nieuwe website voor Norkem Turkije

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een nieuwe website gelanceerd om haar voortdurende uitbreiding in Turkije te ondersteunen. De nieuwe website is gebouwd in overeenstemming met de huidige richtlijnen voor gebruiksvriendelijkheid met een mobielvriendelijk responsief design, waardoor bezoekers de website vanaf ieder apparaat kunnen openen. 

16.11.2015

Tentoonstelling van Norkem op het Food Ingredients Europe-evenement

Toonaangevende Europese distributeur van voedingsingrediënten Norkem doet mee met andere bedrijven aanwezig op de FI Europe-tentoonstelling, in het Parc des Expositions de Paris Nord, Parijs, van 1 t/m 3 december 2015.  

27.10.2015

Norkem breidt aanbod aan levensmiddelen en klantenbestand uit en zet in op BRC-status

Norkem, een wereldwijd opererende distributeur van chemische producten, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf het aanbod aan levensmiddelen en het klantenbestand in die sector gaat uitbreiden. Ook kondigde het bedrijf aan dat het zwaar inzet op het verkrijgen van BRC-certificering.

01.10.2015

Norkem te zien op Ceramitec 2015

Norkem neemt dit jaar deel aan de Ceramitec-beurs in München (Duitsland). Ceramitec is de belangrijkste handelsbeurs ter wereld voor de keramieksector.