norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

18.05.2022

Norkem krijgt exclusieve distributierechten voor grensverleggend veganistisch eiwit

Norkem heeft een overeenkomst gesloten met voedseltechnologie-innovator NextFerm om de enige distributeur te worden van haar revolutionaire nieuwe veganistische eiwitproduct in het VK en Ierland.

07.03.2022

Norkem Quimica voegt natriumacetaat toe aan haar voedsel- en drankenassortiment

Onze Spaanse dochteronderneming Norkem Quimica heeft een nieuwe deal binnengehaald voor het leveren van natriumacetaat voor de voedingsindustrie.

04.02.2022

Oppervlaktecoatings: Is uw keramiek volgens de trend van het nieuwe seizoen?

Het is dan misschien niet zoals op de catwalk in Parijs of Milaan. Maar iedereen die betrokken is bij de baksteen-, tegel- en keramiekhandel, weet maar al te goed dat ze in een modegevoelige industrie werken.

03.02.2022

Terugblik op 2021: Kracht halen uit tegenspoed

Het begin van een nieuw jaar en opnieuw staat de voortdurende strijd tegen de COVID-pandemie centraal in ieders gedachten. We kunnen in ieder geval dankbaar zijn dat we er beter voor staan dan begin 2021, toen het land in een lange lockdown werd gestort.

17.01.2022

Hoe zoetstoffen helpen om lekkere tussendoortjes in evenwicht te brengen met gezonde voeding

Is het mogelijk om een zoet tussendoortje te eten zonder schuldgevoel? Vraag het veel mensen en ze zeggen waarschijnlijk 'nee'. Hoezeer we ook van zoetigheid houden, alles, van desserts tot snacks en frisdranken, bevat tegenwoordig een gezondheidswaarschuwing.

01.12.2021

GOFOS is een smakelijke oplossing om de inname van voedingsvezels te verhogen

De inname van voedingsvezels blijft zorgwekkend laag onder Britse volwassenen. Volgens de laatste cijfers van the Food and Drink Federation (FDF)krijgt slechts 9% de aanbevolen 30 gr vezels per dag binnen.