norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

24.09.2015

Norkem breidt uit in Australië en Spanje

Norkem heeft onlangs zijn Australische en Spaanse kantoren verhuisd naar grotere panden om tegemoet te komen aan de uitzonderlijke groei van de activiteiten in beide gebieden.

21.07.2015

Nieuwe mobiele responsieve website voor Norkem

Chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een verbeterde website gelanceerd om haar online aanwezigheid te versterken. De veranderingen zijn in overeenstemming met de huidige gebruiksrichtlijnen en hebben een mobielvriendelijk responsief ontwerp, waardoor het makkelijker is voor websitebezoekers om op de site te navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. De website behoudt zijn bestaande levendige en heldere design.

14.05.2015

Norkem en Shree Tech International aanwezig op de Intergalva vakbeurs, Liverpool.

Norkem en Shree Tech International zullen aanwezig zijn op de Intergalva beurs in Liverpool. Intergalva is de grootste beurs voor de verzinkingsindustrie wereldwijd en wordt gehouden van 8 t/m 10 juni 2015 in het Arena and Convention Centre (ACC) Liverpool.

04.03.2015

Bedrijfsbeoordeling van de Norkem Groep voor 2014

Ondanks nieuwe uitdagingen rond onzekere economische rapporten, had Norkem opnieuw een uitstekend jaar met een omzet van de Groep in de buurt van de € 200 miljoen.

30.01.2015

Norkem vestigt nieuwe bedrijfseenheid in Zuid-Afrika

Norkem is verheugd om de vestiging van Norkem Chemicals SA (PTY) Limited in Zuid-Afrika aan te kondigen.  

01.11.2014

Norkem toont productaanbod op EuroTier-beurs.

Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Norkem zal haar allernieuwste productaanbod van geavanceerde additieven, spoorelementen en supplementen tonen op de EuroTier-beurs (11 t/m 14 november in Hannover).