norkem - Your first link in the chemical chain

17.11.2025

Parijs roept terwijl Norkem op weg gaat naar Fi Europe 2025 >

December in Parijs? Ja, graag! Norkem is verheugd onze terugkeer naar Fi Europe 2025, de toonaangevende wereldwijde bijeenkomst voor de voedingsmiddelenindustrie, te kunnen bevestigen.

Fi Europe viert zijn monumentale 30e editie en verzamelt dit jaar duizenden professionals uit de hele industrie op de prachtige Expo Porte de Versailles in Parijs, met drie dagen (2 t/m 4 december) gewijd aan het verkennen van innovatie in ingrediënten, voeding, functionaliteit en formulering.

Het is natuurlijk ook een uitstekende gelegenheid om producenten, kopers, R&D-specialisten en operationele leiders van over de hele wereld te ontmoeten en met hen in contact te komen. We kijken ernaar uit oude vriendschappen te vernieuwen en nieuwe vrienden te maken. Ons toegewijde meertalige Food & Drink-team uit alle Europese kantoren zal aanwezig zijn, evenals verkoopvertegenwoordigers uit andere bedrijfssectoren.

Op onze stand zullen we hoogtepunten laten zien uit onze voedings- en drankenportfolio, waaronder conserveermiddelen, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en eiwitsupplementen. De lijst bevat nieuwe oplossingen die zijn afgestemd op de prioriteiten van de consument op het gebied van welzijn, prestaties en duurzaamheid.

Eiwitten voor alle en functionele vezels

Een van de producten waar we op dit moment het meest enthousiast over zijn is NiHPRO™, een nieuw wei-eiwitalternatief dat net zijn eerste commerciële vermelding in het Verenigd Koninkrijk heeft verworven via het merk voor hoogwaardige supplementen, Strom Sports Nutrition. NiHPRO™ is vrij van alle belangrijke allergenen, waaronder lactose en gluten. Het maakt gebruik van een baanbrekend extractieproces om een plantaardig eiwitsupplement te produceren dat overeenkomt met wei qua voedingswaarde, romig mondgevoel en smaak, maar de producent geeft aan dat het niet de spijsverteringsproblemen veroorzaakt die veel mensen ervaren met weisupplementen.

Een ander product waar we erg enthousiast over zijn is GOFOS, een fructooligosaccharide met een korte keten (sc-FOS) dat dient als een calorievrij voedingsvezeladditief. Het meest boeiende aan GOFOS is dat het ongeveer 50% zo zoet is als suiker, waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is om het vezelgehalte van gebakken waren en andere zoete producten te verhogen. Aangezien de aandacht blijft uitgaan naar de impact van vezelarme voeding op de darmen en de algemene gezondheid, en de voedingsindustrie worstelt met de wijze waarop vezels aan producten kunnen worden toegevoegd in een tijdperk waarin de smaak van het publiek zich verwijderd heeft van volkoren voedingsmiddelen, zijn wij van mening dat GOFOS een belangrijke rol speelt.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van waar we graag met collega's over willen praten tijdens Fi Europe. Buiten de expositieruimte vindt u op de agenda voor 2025 samengestelde kennissessies voor senior besluitvormers, waaronder een Lunch & Learn op 3 december, gericht op het bouwen van veerkrachtige, toekomstbestendige voedselsystemen.

Als u van plan bent om er bij te zijn, noteer dan stand 73K48, waar u het team van Norkem gedurende de drie dagen zult vinden. Ga voor meer informatie en om tickets te boeken naar de Fi Europe-website.