norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

11.08.2021

Het gamma jodiumderivaten van Norkem voldoet aan de grote wereldwijde vraag

In de wereld van de chemicaliënlevering stijgt en daalt de vraag naar bepaalde chemicaliën. Iedereen die in de chemische industrie werkzaam is, weet dat de vraag naar bepaalde chemicaliën kan pieken - of dat nu komt door recente goedkeuringen van de overheid, een recente goedkeuring van de FDA of gewoon een toename van het onderzoek. In de afgelopen maanden hebben chemische toeleveringsbedrijven zoals Norkem een grote vraag naar jodium en jodiumderivaten ervaren vanuit een verscheidenheid aan industriële sectoren. Deze vraag kan tot gevolg hebben dat jodium voor sommigen moeilijk verkrijgbaar blijkt te zijn.

 

26.07.2021

Hoe het productassortiment van Norkem u kan helpen de nieuwe suiker- en zoutbelasting in het Verenigd Koninkrijk te vermijden

Hier bij Norkem zijn we er trots op dat we een toonaangevende leverancier van chemicaliën, voedingsstoffen en supplementen zijn om te garanderen dat we alles kunnen leveren wat uw branche ook maar nodig heeft. Een specifieke sector die de afgelopen jaren veel veranderingen heeft ondervonden is de voedingssector, nu de focus aan het verschuiven is naar meer gezondheid en voedingswaarde in levensmiddelen en additieven en minder suikers en zouten in voeding en dranken.

 

09.06.2021

Bedrijfsupdate: Norkem's Spaanse tak breidt uit

Norkem is verheugd te kunnen melden dat de Spaanse tak na een succesvol kwartaal bezig is met een spannende uitbreiding in meerdere sectoren. De wereldwijde divisies van Norkem doen het goed in 2021 en ze worden steeds sterker. Als gevolg daarvan zijn ze de afgelopen maanden op een aantal belangrijke gebieden gegroeid en blijven ze een leider in de toeleveringsketen voor chemicaliën. 

 
07.05.2021

Norkem gaat in juli The Ingredients Show bijwonen

Norkem is verheugd aan te kondigen dat ze hun plaats hebben bevestigd voor deelname aan de The Ingredients Show, die in juli plaatsvindt in Birmingham, VK. The Ingredients Show, die van 5 tot 7 juli wordt gehouden in het NEC, is een van de meest exclusieve Britse evenementen op het gebied van voeding en dranken voor het tentoonstellen van supplementen en voedingsadditieven. De tentoonstelling van Norkem  zal een van de meest opwindende  updates van ons productassortiment tonen; ons GOFOS-portfolio, evenals onze uitgebreide reeks hennepproducten. 

 
08.04.2021

Hoe helpen vezelrijke supplementen bij de bestrijding van COVID-19?

Bij Norkem zijn we er trots op om de strijd tegen COVID-19 te ondersteunen. Of we nu de broodnodige chemicaliën aan de gezondheidszorgsector leveren of bijdragen aan de levering van laboratoriumvoorraden, we hebben de cruciale industrieën tijdens de pandemie aan de gang gehouden en onze dienstverlening op het gebied van de levering van chemicaliën het hele jaar door voortgezet.

 

Uit recent onderzoek is gebleken dat Norkem ook nog op een andere onverwachte manier helpt: door onze levering van hoogwaardige vezelrijke voedingssupplementen. Een onderzoek naar de symptomen van COVID-19-patiënten heeft aangetoond dat vezelrijke diëten eer nuttig kunnen zijn om mensen te helpen herstellen van de gevolgen van COVID-19: vooral als het gaat om het minimaliseren van de symptomen van darmontsteking als gevolg van ‘Long Covid’.

 
10.02.2021

Levering van GOFOS blijft sterk na Brexit

Norkem, een belangrijke schakel in de toevoerketen die GOFOS in het hele VK distribueert, heeft een toegenomen vraag naar suikervervangers gemeld. Gesprekken over Brexit-handelsovereenkomsten tussen de EU en Israël, thuisbasis van het GOFOS-productiebedrijf Galam, kunnen ervoor zorgen dat de handel toeneemt tussen de twee landen, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een bredere invoering van GOFOS in het VK.