norkem - Your first link in the chemical chain

Nieuwsarchief >

Dit is het nieuwsarchief. Alle voorgaande nieuwsartikelen zijn hier beschikbaar.

09.09.2020

De wereldwijde vraag naar GOFOS staat op het punt te stijgen na het voorgestelde Britse verbod op suikerreclame.

In juli maakte de Britse regering haar plannen bekend om een ​​verbod op bepaalde soorten voedselreclame in het hele land in te voeren. In een poging de natie te beschermen tegen COVID-19, onthulden de overheid en de relevante gezondheidsautoriteiten (zoals de NHS en haar adviesorganen) een plan om hoge niveaus van obesitas onder de bevolking te bestrijden. Volgens het gerapporteerde onderzoek lijken obesitasgerelateerde aandoeningen de gevolgen van COVID-19 te verergeren, met enkele statistieken die obesitas koppelen aan een toename van 48% van de sterfte aan het virus.

30.07.2020

Het zinkoxide-assortiment van Norkem

Norkem biedt een uitgebreid assortiment aan zinkoxidekwaliteiten aan die als normaal en in overeenstemming met de COVID-19-beperkingen worden geleverd en verzonden. Met technische kwaliteiten die geproduceerd worden middels het American Process, Red Seal en High Purity middels het French Process en Active Zinc oxide middels het Chemical Wet Process, kan Norkem zinkoxide leveren voor elke toepassing en industrie. Norkem kent een lange geschiedenis in het leveren van zinkoxide aan klanten en partners en heeft er alles aan gedaan om de toeleveringsketen te beveiligen om een ​​consistente voorraad te garanderen. 

 
13.07.2020

Nieuwe productlancering van Fructo-oligosachariden - GOFOS

Norkem is verheugd om de exclusieve toevoeging van een nieuw product aan hun assortiment te delen. Als een van de toonaangevende chemische groothandelaren en distributeurs ter wereld is Norkem opnieuw geselecteerd als de ideale verkooppartner in het Verenigd Koninkrijk voor een grote wereldwijde producent. In het kader van dit partnerschap zal Norkem een van de belangrijkste producten van het bedrijf - bekend als GOFOS - promoten en op voorraad houden. 

 
11.06.2020

Norkem levert handzeep, handontsmettingsmiddel en reinigingschemicaliën gedurende COVID-19

In de afgelopen maanden heeft de huidige COVID-19 Coronavirus-pandemie de wereld geschokt. Veel sectoren zijn veranderd of getransformeerd door de pandemie, en de toeleveringssector van chemicaliën is geen uitzondering. De toeleveringssector van chemicaliën heeft een belangrijke verandering in de vraag gezien voor diverse voorraden tijdens de overheidsinspanningen om de pandemie te beheersen. Een van de belangrijkste manieren waarop het virus wordt beheerst is door middel van een grotere publieke focus op en bewustzijn van regelmatig intensief handen wassen, momenteel aanbevolen door overheidswetgeving om vaak en minimaal twintig seconden per keer te doen. Als gevolg is de vraag naar handzeep, handontsmettingsmiddel en zeep explosief gestegen tijdens de pandemie, zowel op commerciële schaal als op industriële schaal, nu producenten worstelen om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.  

 
06.04.2020

Norkem: COVID-19 Verklaring

Namens alle medewerkers bij Norkem willen we graag onze oprechte steun betuigen aan iedereen die getroffen is door de recente uitbraak van COVID-19. Dit zijn echt ongekende tijden en de wereldwijde onzekerheid voor veel bedrijven en industrieën is volkomen begrijpelijk. Norkem levert aan een grote verscheidenheid van industrieën en sectoren waarvan er velen op dit moment voor nieuwe uitdagingen staan. 

 

13.03.2020

Norkem levert nu zinkoxide 75% Voederkwaliteit

Norkem is verheugd haar productaanbod uit te breiden met een nieuwe kwaliteit zinkoxide die nu verkrijgbaar is. Zinkoxide 75% voederkwaliteit is een welkome aanvulling op het productaanbod van Norkem en is een mooie toevoeging op ons al uitgebreide aanbod zinkoxide.