norkem - Your first link in the chemical chain

Certificeringen >

De Norkem Group is er trots op dat ze aan de strengste normen voldoen. Onze producten en diensten zijn van superieure kwaliteit en worden ondersteund door verschillende ISO-certificeringen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje.

 • ISO - Als ISO 9001 gecertificeerde onderneming stelt Norkem alles in het werk om de klant producten te leveren die voldoen aan de overeengekomen specificaties en waarvan de verpakking en leveringscondities voldoen aan de huidige wetgeving.
   
 • FEMAS/GMP+ - We staan onvoorwaardelijk in voor ons leveringsproces en hanteren zeer strikte procedures voor testen, nummering van batches en tracking. We werken hard om te garanderen dat onze diervoederproducten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen als FEMAS en GMP+.
   
 • BRC - Norkem Limited is BRC-gecertificeerd en gecertificeerd door BRC Agents & Brokers.  De BRC-standaard was de eerste die voldeed aan het Global Food Safety Initiative (GFSI)-criterium en garandeert het hoogste competentieniveau op alle belangrijke gebieden van voedselveiligheid.
   
 • CBA - Norkem is lid van de Chemical Business Association (CBA) in het Verenigd Koninkrijk.
 • SEDEX - Norkem Limited maakt nu deel uit van het Global Sedex-initiatief, deelnemend als een Leverancier (B) Lid in 2018. Via haar online platform stelt Sedex bedrijven in staat gegevens te delen en naleving van de volgende normen te meten: Arbeidsnormen, Gezondheid en Veiligheid, en de Milieu en Bedrijfsethiek.