norkem - Your first link in the chemical chain

21.07.2015

Nieuwe mobiele responsieve website voor Norkem >

Chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een verbeterde website gelanceerd om haar online aanwezigheid te versterken. De veranderingen zijn in overeenstemming met de huidige gebruiksrichtlijnen en hebben een mobielvriendelijk responsief ontwerp, waardoor het makkelijker is voor websitebezoekers om op de site te navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. De website behoudt zijn bestaande levendige en heldere design.

In het licht van de recente vrijgave van het mobielvriendelijke algoritme van de zoekmachine Google, is het nieuwe responsieve ontwerp een tijdige update die garandeert dat klanten die naar de producten van Norkem zoeken ze gemakkelijk kunnen vinden, zelfs als ze onderweg op internet surfen. Uit statistieken blijkt dat ongeveer 25% van de bezoekers van de website een mobiel apparaat heeft. Om ervoor te zorgen dat alle bezoekers dezelfde internetervaring hebben, was een update van cruciaal belang.

Graham Heath, Group ICT Manager bij Norkem, verklaarde: "Onze klanten zijn op zoek naar een gestroomlijnde en eenvoudige manier om onze producten te bekijken en contact met ons op te nemen. De integratie van een responsief websiteontwerp weerspiegelt onze wens om hun ervaring te verbeteren. We weten dat onze klanten het druk hebben en vaker onderweg online moeten zijn. Daarom was het belangrijk ervoor te zorgen dat de nieuwe website een goede ervaring zou bieden, of ze er nu naar keken op een telefoon, een tablet of een laptop."