norkem - Your first link in the chemical chain

07.01.2013

Norkem brengt verslag uit over EuroTier-resultaat >

Norkem, het chemische distributiebedrijf, presenteerde zijn pakket aan spoorelementen en additieven op de EuroTier-vakbeurs in november 2012 en brengt nu verslag uit over het succes van deze presentatie.

Norkem, een vooraanstaand leverancier van mineralen, additieven en supplementen voor de diervoederindustrie, nam eind 2012 deel aan de EuroTier-vakbeurs in Hannover in Duitsland. EuroTier is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor producenten van diervoeders.

Alan Nicholson, Managing Director van de Groep, lichtte de resultaten van deze presentatie als volgt toe: “EuroTier was een doorslaand succes voor de Norkem Groep. De EuroTier van dit jaar was de drukst bezochte en meest succesvolle vakbeurs waaraan Norkem ooit heeft deelgenomen.  We zijn een toonaangevende internationale onderneming en in overeenstemming daarmee wisten we tijdens deze ene vakbeurs meer dan 160 veelbelovende handelscontacten te leggen met potentiële afnemers in meer dan 52 verschillende landen."

Kate Ashley, Stand Manager op deze vakbeurs merkte op: “We zijn er helemaal voor gegaan om van deze vakbeurs een enorm succes te maken. We hadden onze standlocatie al 18 maanden voor de beursperiode vastgelegd en onze stand werd gerund door 15 medewerkers die, in totaal,,zes verschillende talen spraken.”

Norkem presenteerde oplossingen in de volgende categorieën:

·         Producten voor reiniging en ontsmetting

·         Premixen voor diervoeders

·         Mineralen

·         Overige hulpmiddelen voor boerderijgebruik

·         Voedersupplementen

·         Zalf voor uierverzorging

·         Vitaminen en activeringsmiddelen

Tijdens het hele evenement was een speciaal samengesteld verkoopteam van Norkem aanwezig om advies te geven over de leverbare producten en om toe te lichten hoe deze het best kunnen worden afgestemd op individuele behoeften.