norkem - Your first link in the chemical chain

14.05.2015

Norkem en Shree Tech International aanwezig op de Intergalva vakbeurs, Liverpool. >

Norkem en Shree Tech International zullen aanwezig zijn op de Intergalva beurs in Liverpool. Intergalva is de grootste beurs voor de verzinkingsindustrie wereldwijd en wordt gehouden van 8 t/m 10 juni 2015 in het Arena and Convention Centre (ACC) Liverpool. Het evenement zal toonaangevende sprekers uit de verzinkingsindustrie verwelkomen, en men zal de kans hebben om op stand G12a de teams van Norkem en Shree Tech te ontmoeten.

Norkem en Shree Tech International zijn al meer dan een half decennium partners in de Europese regio. Norkem met haar wereldwijde kantoren en een gevestigd distributienetwerk en Shree Tech International met haar marktleidende productie van hoogwaardige speciale chemicaliën leveren samen het volledige gamma van Shree Tech-producten aan meer dan 60 fabrieken in de Europese Unie. Voortbouwend op dit succesvolle partnerschap zullen we binnenkort ook beginnen samen te werken in Australië en Nieuw-Zeeland.

Alle producten uit het assortiment zijn in overeenstemming met REACH en verpakt en geëtiketteerd volgens de CLP-regelgeving. Onze klantenservice gaat verder dan alleen de levering van chemicaliën; onze ervaren technische teams zijn beschikbaar om te helpen bij de implementatie van producten, zowel op bestaande lijnen als voor nieuwe ondernemingen.

Het productassortiment voor de verzinkingsindustrie omvat:

· Remmers: om een ​​gezonde werkomgeving te behouden in een verzinkerij, leveren wij zuurremmers met bijbehorende anti-condens verbindingen. Dit product helpt sterke zuurdampen te onderdrukken en voorkomt excessief beitsen van staal, waardoor geen metaal verloren gaat.

· Ontvettingsmiddelen: onze producten omvatten zowel zure als alkalische ontvetters, gericht op het wegnemen van sterk plakkerig vet, olie, vuil en soortgelijke vetten.

· Fluxen: onze verscheidenheid aan fluxen helpt het stalen oppervlak te prepareren door resterende oxiden te verwijderen vóór het verzinken. De bevochtigingsmiddelen, samen met onze eigen additieven, verbeteren de oppervlakte-eigenschappen tijdens het galvaniseren, met als gevolg een helderdere en superieure afwerking van het eindproduct.

· Passivering: rekening houdend met de problemen van witte roest die zo overheersend zijn in de industrie, hebben wij producten ontwikkeld op basis van middelen met en zonder chroom.

Andere producten: wij leveren ook fluxbehandelingschemicaliën, metalen additieven voor asvermindering, verbindingen voor zuur- en waterbehandeling.