norkem - Your first link in the chemical chain

04.03.2015

Bedrijfsbeoordeling van de Norkem Groep voor 2014 >

Ondanks nieuwe uitdagingen rond onzekere economische rapporten, had Norkem opnieuw een uitstekend jaar met een omzet van de Groep in de buurt van de € 200 miljoen.

Er werd goede vooruitgang geboekt in alle ondernemingen van de Groep gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland en China.  Onze strategie betreffende concentratie op onze belangrijkste producten is succesvol gebleken met toevoeging van zowel nieuwe klanten als gebieden.  De Groep koopt en verkoopt nu actief producten in meer dan honderd landen.  Wij verwachten dat deze trend zich zal voortzetten en hebben nu nieuwe kantoren gevestigd in Turkije, Zuid-Afrika en Italië.

Ons assortiment is zeer uitgebreid en bedient een gevarieerd scala van industrieën met inbegrip van de sectoren diervoeders, farmaceutica, bouw, levensmiddelen en dranken, en agrochemie.  Belangrijke producten die goede vorderingen maken zijn kopersulfaat, mangaanverbindingen, zinkoxide, jodium en jodiumzouten, en we zien voortdurend groeipotentieel voor al deze producten.

De divisie Building Suspensions blijft vooruitgang boeken in heel Europa, en nieuwe producten zoals oppervlaktebehandelingen zijn geïntroduceerd.

Norkem hanteert een beleid ten aanzien van de grootste internationale fabrikanten en het is ons doel om uitsluitend leveranciers te selecteren die kunnen zorgen voor de beste materialen voor volledige naleving van kwaliteitssystemen in alle industrieën die wij bedienen.  Zoals altijd staan onze toegewijde en zeer ervaren medewerkers paraat om uw vragen onmiddellijk te beantwoorden.