norkem - Your first link in the chemical chain

10.10.2024

Frankfurt, we komen eraan! Norkem keert in november terug naar Fi Europe >

Norkem is verheugd zijn expositie op Fi Europe 2024 te kunnen bevestigen. Dit is het belangrijkste handelsevenement voor de  voedings- en drankingrediëntenindustrie. Van 19 t/m 21 november zijn we weer de hele drie dagen te zien in het conferentiecentrum van Messe Frankfurt in Duitsland in hal 20, op stand D62.

Fi Europe brengt meer dan 25.000 deelnemers uit de hele wereld samen, waaronder meer dan 1200 exposanten. Het is een van de belangrijkste mogelijkheden in de agenda voor ons voedings - en drankenteam om mensen uit de hele voedings- en drankenketen te ontmoeten en ons uitstekende assortiment voedingsadditieven, ingrediënten, conserveringsmiddelen en meer te laten zien.

We sturen een meertalig team vanuit onze Europese kantoren en kijken ernaar uit om weer contact te maken met oude en nieuwe klanten en collega's.

De toekomst van voeding vormgeven

Dit jaar zal de belangrijkste Fi Europe-tentoonstelling worden vervolgd door de Future of Nutrition Summit op 18 november, ook in Frankfurt in het Mövenpick Hotel. Dit eendaagse evenement omvat een programma van lezingen en evenementen met sectorgenoten gericht op door gezondheid aangedreven innovatie op het gebied van voeding en dranken, nieuwe ingrediënten en de rol die technologie (en AI in het bijzonder) kan spelen in de toekomst van voeding.

Dit zijn onderwerpen die de afgelopen jaren boven aan de agenda staan voor onze voedings- en drankenklanten, met de vraag naar ingrediënten die het voedingsprofiel van voedingsmiddelen doen stijgen.

Norkem heeft gereageerd door distributieovereenkomsten te sluiten met enkele van de meest interessante en innovatieve startups voor voedingsadditieven ter wereld. Galam, de onderneming achter het ongelooflijk veelzijdige voedingsvezeladditief GOFOS, is in die lijst opgenomen. De producent omschrijft het product als “een plantaardige kortketenige fructo-oligosaccharide (sc-FOS) die zeker telt als een 'superingrediënt' vanwege zijn vermogen om caloriearme, laagglycemische en prebiotische kwaliteiten te combineren met een van nature zoete smaak!"

Innovaties als deze maken het een spannende tijd om deel uit te maken van de voedings- en drankenindustrie, aangezien gedachten over de relaties tussen voedsel, gezondheid en ook het milieu elkaar in een snel tempo opvolgen. We kijken ernaar uit om het hierboven genoemde product te presenteren op Fi Europe samen met de rest van ons assortiment en deel te nemen aan het gesprek over waar de toekomst van voeding ligt.

Registreer u hier om uw plaats op Fi Europe te boeken.