norkem - Your first link in the chemical chain

20.09.2024

Norkem gaat naar Hannover voor EuroTier 2024 >

Het Europese diervoerderteam van de Norkem Group is in november present in het Duitse Hannover op de grootste handelsbeurs voor veehouderij ter wereld.

EuroTier omvat de gehele waardeketen van de dierlijke voedselproductie, waarbij producten, diensten en de nieuwste innovaties in de rundvee-, varkens-, pluimvee- en aquacultuursector worden getoond.

De tentoonstelling in zijn huidige vorm combineert vier handelsevenementen in één, met Energy Decentral, een tentoonstelling gewijd aan de internationale landbouw en gedecentraliseerde energiesector, die parallel plaatsvindt, samen met de World Poultry Show en Inhouse Farming, die de toekomst van voedsel- en voedersystemen bekijkt.

Norkem is een toonaangevende naam in de levering van sporenelementen en gespecialiseerde additieven voor de diervoederindustrie en speelt een belangrijke rol in de toeleveringsketen van de veehouderij. EuroTier is een fantastische kans voor ons om bestaande en potentiële klanten te ontmoeten, meer te weten te komen over de nieuwste trends in een belangrijke doelmarkt voor ons en ons productassortiment te laten zien.

We sturen een team vanuit onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje, en richten ons op ons volledige portfolio voor diervoeding en gezondheid. Onze wereldwijde inkoopnetwerken en uitgebreid marktonderzoek stellen ons in staat om stabiele bulkleveringen te bieden van een breed scala aan organische en anorganische chemicaliën die worden gebruikt als toevoegingsmiddelen voor diervoeding, conserveringsmiddelen en in hygiëne- en veterinaire producten.

Vitamine K3

Twee voorbeelden die we zullen laten zien op EuroTier zijn Menadion Nicotinamide Bisulfiet (MNB 44%) en Menadion Sodium Bisulfiet (MSB), twee bioactieve bronnen van de synthetische vitamine K-verbinding menadion (K3). Vitamine K is belangrijk bij bloedstolling omdat het de verwerking van stollende eiwitten bevordert. Het helpt ook om calciumafzettingen in botten en weefsels te reguleren, waardoor het bijdraagt aan gezonde botvorming en de ophoping van calcium in de slagaders voorkomt. Vitamine K-deficiëntie bij dieren kan leiden tot complicaties als gevolg van verwondingen en een verhoogde kwetsbaarheid voor hartziekten.

MSB is in water oplosbaar terwijl MNB dat niet is, dus samen voorzien deze twee in opties voor zowel vloeibare als droge additieven. Neem voor meer informatie contact op met ons diervoederteam. Of reserveer uw tickets bij EuroTier (12 - 15 november) en ontmoet het team persoonlijk!