norkem - Your first link in the chemical chain

01.11.2014

Norkem toont productaanbod op EuroTier-beurs. >

Norkem, een toonaangevend internationaal leverancier van additieven, spoorelementen en supplementen, staat dit jaar op de EuroTier-beurs in Hannover, Duitsland. EuroTier is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor producenten van diervoeders.

Norkem zal aanwezig zijn met oplossingen in de volgende categorieën:

  • Reinigings- en ontsmettingsproducten
  • Voorgemengde bestanddelen voor diervoeders
  • Mineralen
  • Fosfaatvoeding
  • Voersupplementen
  • Vitaminen en actieve stoffen

Norkem levert een uitgebreid productassortiment binnen deze sector. Norkem is in het Verenigd Koninkrijk toonaangevend op het gebied van diervoedersupplementen en distribueert haar volledige productaanbod over de hele wereld.

Managing Director van Norkem, Alan Nicholson, verklaarde: “EuroTier is altijd een succesvol evenement voor de Norkem Group, en dit jaar verwachten we dat EuroTier de drukstbezochte beurs ooit wordt.  Als toonaangevend internationaal bedrijf moeten we hier aanwezig zijn, en in lijn hiermee hebben de voorgaande EuroTier-beurzen ons contacten opgeleverd uit meer dan 50 verschillende landen.

Kate Ashley, Stand Manager op deze vakbeurs, gaf te kennen: “We doen er alles aan om van dit evenement een succes te maken. Op onze stand zullen 15 medewerkers aanwezig zijn die 6 verschillende talen spreken.

 “We werken in vele nichemarkten, en diervoeding is een van de belangrijkste sectoren voor Norkem.” Nicholson licht toe: “Bezoekers kunnen een praatje maken met de mensen van ons ervaren verkoopteam. Hopelijk vuren ze veel vragen op ons af, zodat we ze kunnen laten zien hoe goed onze producten zijn.”

Het speciale verkoopteam van Norkem is aanwezig op EuroTier om advies te geven over de vele leverbare producten en toe te lichten hoe deze het best op individuele behoeften kunnen worden afgestemd.

De EuroTier-beurs wordt gehouden van 11 t/m 14 november 2014 en vindt plaats in de Hannover Messe, Duitsland. U vindt Norkem in hal 16, op stand H09.