norkem - Your first link in the chemical chain

14.11.2023

Proef de smaak van ons assortiment van producten voor eten en drinken op Fi Europe 2023 >

Norkem zal aanwezig zijn op FI Europe 2023, het belangrijkste handelsevenement van de voedings- en drankingrediëntensector op het continent. Van 28 t/m 30 november zullen we de drie dagen lang tentoonstellen in het Messe Frankfurt-conferentiecentrum in Duitsland.

Fi Europe brengt meer dan 25.000 deelnemers uit de hele wereld samen, waaronder meer dan 1200 exposanten. Het evenement is niet alleen een fantastische kans om te netwerken voor producenten, leveranciers, fabrikanten en distributeurs van voedingsmiddelen en dranken, maar biedt ook een sterke focus op innovatie. Het geeft een platform voor deelnemers om ideeën te delen en meer te weten te komen over de nieuwste trends in de branche.

Dit jaar kunnen de aanwezige ‘smaakmakers’ acht verschillende ‘gebieden’ verkennen, elk met een eigen unieke focus:

●      Voedings- en drankingrediënten: De belangrijkste beursvloer dat het volledige spectrum van voedingsingrediënten tentoonstelt, waaronder additieven, bakkerijproducten, zuivel, eiwitten, zetmeel, synthetische ingrediënten, smaakstoffen en textuur, functionele voedingsmiddelen en nog veel meer.

●      Gezondheidsingrediënten: Een gebied gewijd aan ingrediënten met bewezen gezondheidsvoordelen, of het nu gaat om hun bijdrage aan immuniteit, spijsvertering, cognitieve of fysieke gezondheid.

●      Expo FoodTec-gebied: Een gebied gewijd aan voedselverwerkende technologieën, R&D-diensten, analyse- en laboratoriumapparatuur, voedselveiligheid en -hygiëne, verpakkings- en verpakkingsmachines en meer.

●      Natuurlijke ingrediënten-gebied: Focus op plantaardige, dierlijke, minerale of microbiële ingrediënten uit natuurlijke bronnen.

●      Vrij van-gebied: Bestemd voor alle producten die zijn ontwikkeld om te voorzien in de behoeften die te maken hebben met voedselallergieën of -intoleranties, waaronder glutenvrije en suikervrije ingrediënten.

●      Plantaardig-gebied: De plaats om naartoe te gaan voor alle dingen die veganistisch en plantaardig zijn, van innovatieve vleesvervangers tot alternatieve ingrediënten afkomstig van fruit, groenten, noten, zaden, hele granen, peulvruchten en schimmels.

●      Gebied voor nieuwe exposanten: Een speciale ruimte gereserveerd voor beginnende exposanten op Fi!

●      Organisch gebied: Een gebied bestemd voor gecertificeerde biologische telers.

Norkem zal zijn tentoonstelling houden in het belangrijkste gebied voor voedingsingrediënten, zaal 4.1, stand H20. Daar zullen we inzichten delen in ons hele programma voor voedings- en drankproducten. De lijst omvat conserveringsmiddelen, vitaminen, citraten, fosfaten en voedingseiwitten, plus speciale producten die eigenlijk thuishoren in een aantal van de andere specialistische gebieden, zoals ons assortiment natuurlijke gezondheidsderivaten, prebiotische plantaardige vezels en suikervrije zoetstoffen.

Verkoopmedewerkers van onze voedings- en drankteams in heel Europa zullen aanwezig zijn. Dat betekent dat we meertalig zullen zijn en met alle deelnemers kunnen spreken die meer willen weten over wat wij te bieden hebben.

Bezoek ons op stand H20, in zaal 4.1 en ontmoet het team.