norkem - Your first link in the chemical chain

14.09.2022

Norkem keert terug naar 's werelds belangrijkste veeteeltbeurs. >

Met vertegenwoordigers uit alle hoeken van de toeleveringsketen van de veehouderij, waaronder voederproducenten, farmaceutische industrie, veterinaire industrie, landbeheer en meer, biedt EuroTier een gelegenheid van wereldklasse voor bedrijven om hun klanten te ontmoeten en voor belanghebbenden om samen te komen om de belangrijke kwesties te bespreken die van invloed zijn op de sector.

Bij Norkem zijn we altijd blij geweest met de kans die grote beurzen bieden om onze productreeksen te tonen en direct in contact te komen met een betrokken publiek.  Vóór de COVID-19-pandemie waren wij regelmatig aanwezig op EuroTier en we zijn enthousiast om terug te keren na alle verstoringen van de afgelopen jaren.

Expertise in voederadditieven

Als toonaangevende wereldwijde leverancier van spoorelementen en gespecialiseerde additieven voor de diervoedersector nemen wij onze rol in de ondersteuning van diervoeding serieus. Daarom hebben wij een afdeling Kwaliteit van de Groep opgericht, die de verantwoordelijkheid draagt om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan de internationale normen en deze zelfs overtreffen in een snelle omgeving waar de regels en voorschriften voortdurend veranderen.  Verrijkte diervoeders bevorderen de gezondheid van het vee en de opbrengst voor de boeren, en gezien de strenge regelgeving inzake levensmiddelenadditieven, conserveringsmiddelen en toezichthouders, begrijpen wij ook dat naleving een grote hindernis vormt voor zowel voedselproducenten als veehouders.  Daarom werken wij met veel autoriteiten samen om ervoor te zorgen dat de regels volledig worden nageleefd.

Bovendien werken wij onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze eigen toeleveringsketen volledig voldoet aan de regionale normen die onze klanten moeten volgen.  Ons doel is om klanten volledige gemoedsrust te geven dat zij een hoogwaardig, veilig en conform product krijgen, elke keer weer.

Vertegenwoordigers van ons wereldwijde Animal Feed-team zullen op onze stand op EuroTier aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en hun aanzienlijke kennis en ervaring in de markt uit de eerste hand te delen.

Wij zijn ook altijd op zoek naar manieren om ons assortiment te ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de industrie te voldoen.  Dus als u een specifiek additief nodig heeft dat een bepaald voedingsprofiel kan bieden of dat kan helpen bij de verwerking of bewaring, neem dan contact op met ons team dat met plezier uw mogelijkheden zal bespreken.

EuroTier 2022 vindt plaats in Hannover in Duitsland van 15 t/m 18 november.  Als u aanwezig bent, kom ons dan begroeten op stand C21, hal 20.