norkem - Your first link in the chemical chain

10.06.2014

Norkem benoemt nieuw personeel in Australisch kantoor >

Norkem, het internationale chemische distributiebedrijf, heeft de uitbreiding van haar Australische kantoor aangekondigd met het benoemen van nieuw belangrijk personeel.

Norkem kondigt de benoeming aan van Amit Bhaskar als Product Manager voor hun kantoor in Sydney.  Amit, die oorspronkelijk uit India komt, heeft de afgelopen tien jaar op het gebied van chemische distributie gewerkt in Australië.  Hij brengt zijn kennis mee van nieuwe markten, met name de mijnbouw-, olie- en gasindustrieën, en verwacht wordt dat hij het team helpt de distributie-/verkoopactiviteiten in Australië te diversifiëren.

Managing Director Graham Lewis verklaart: “We zijn zeer verheugd om Amit deze nieuwe uitdaging te kunnen aanbieden. Hij zal integraal deel uitmaken van het succes van de Group. Amit heeft waardevolle ervaring op markten die we aan het ontwikkelen zijn, en hij zal zijn expertise gebruiken om onze positie in nieuwe markten te versterken en onze diensten in bestaande gebieden uit te bouwen.”

Norkem is actief op veel verschillende markten, waaronder diervoeders, levensmiddelen en dranken, en uiteenlopende industriële en gespecialiseerde chemicaliën.