norkem - Your first link in the chemical chain

07.03.2014

Norkem Spanje viert sterke omzetgroei >

Sinds de oprichting in 2008 heeft Norkem Spanje opmerkelijke omzetgroei doorgemaakt met een omzet van meer dan €11 miljoen Euro.

Na jaren van continue groei in de regio heeft Norkem Quimica S.L. in 2013 een omzet van €11 miljoen bereikt, met een doelomzet voor 2014 van €14 miljoen.

Het succes van het bedrijf is voornamelijk te danken aan het diverse productaanbod en de toewijding van het verkoopteam dat nu is gegroeid tot 10 mensen.

Norkem’s Spaanse kantoor ondersteunt niet alleen chemische distributie in Spanje, maar ook in Portugal, Italië, Noord-Afrika en Latijns- en Centraal-Amerika.

Dit succesverhaal wordt geleid door Felipe Brizuela, die de Commerciële Directeur is. “Spanje is een grote en groeiende markt voor de chemische industrie in het algemeen. Het is een geweldige kans. We hebben een toenemende aanwezigheid in het land en we beschikken over een toegewijd team dat ons helpt geweldige successen te boeken op alle gebieden van chemische distributie. Behalve onze activiteiten in Spanje gaan we ons nu ook op de markt in Italië, Brazilië, Chili, Argentinië en Colombia begeven.”

Felipe voegde hieraan toe: “We verwezenlijken niet alleen onze doelen wat betreft omzetgroei en serviceniveaus, maar we leveren ook met kwaliteitssystemen, wat zeker net zo belangrijk is. We hebben de ISO9001-accreditatie reeds gehaald en in 2014 verwachten we GMP+ te verkrijgen, wat onze positie in de voedingsindustrie verder zal verstevigen.“ 

Norkem’s Spaanse kantoor neemt het voortouw in veel verschillende toeleveringssectoren, waaronder diervoeders, keramiek, kunstmest en farmaceutica.