norkem - Your first link in the chemical chain

06.04.2020

Norkem: COVID-19 Verklaring  >

Namens alle medewerkers bij Norkem willen we graag onze oprechte steun betuigen aan iedereen die getroffen is door de recente uitbraak van COVID-19. Dit zijn echt ongekende tijden en de wereldwijde onzekerheid voor veel bedrijven en industrieën is volkomen begrijpelijk. Norkem levert aan een grote verscheidenheid van industrieën en sectoren waarvan er velen op dit moment voor nieuwe uitdagingen staan. 

 

Maar hier bij Norkem willen we al onze klanten verzekeren dat we aan alle vraag zullen blijven voldoen als uw vertrouwde leverancier van chemicaliën. We weten dat het belangrijker is dan ooit om ervoor te zorgen dat de toeleveringsketen sterk en ononderbroken blijft, zodat onze klanten kunnen blijven groeien en bloeien in deze ongunstige omstandigheden.

 

In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de noodzakelijke stappen te nemen om er zeker van te zijn dat we de standaard dienstverlening zoals u die van ons gewend bent kunnen blijven leveren.  We maken gebruik van diverse leveranciers die gevestigd zijn op verschillende locaties wereldwijd en als zodanig kunnen we garanderen dat onze toeleveringsketen niet door de huidige situatie wordt beïnvloed. Wij komen de orders en afspraken met u na zoals u gewend bent, maar deze worden met de nodige voorzichtigheid en beschermende maatregelen uitgevoerd, aangezien we er nauwkeurig op toezien dat elke medewerker van Norkem op dit moment werkt in overeenstemming met de adviezen van de overheid op het gebied van gezondheid en veiligheid. 

 

Wij waarderen het belang van continue communicatie met onze klanten en leveranciers in deze tijd en willen onze klanten verzekeren dat ze geen verstoring van de gebruikelijke dienstverlening die ze van Norkem kennen hoeven te verwachten. Het merendeel van onze medewerkers hier bij Norkem is in staat om vanuit huis te werken en we hebben veel stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat al uw gebruikelijke communicatiekanalen bereikbaar zijn. Onze telefoonlijnen worden door middel van een softwareapplicatie doorgeschakeld naar medewerkers die op afstand werken, zodat uw communicatie met ons niet anders hoeft te lopen.  

Norkem zal alle klanten zo goed mogelijk blijven voorzien van betrouwbare dienstverlening en ondersteuning en we danken u voor uw steun gedurende deze periode.