norkem - Your first link in the chemical chain

13.03.2020

Norkem levert nu zinkoxide 75% Voederkwaliteit  >

Norkem biedt een volledig aanbod van verschillende soorten zinkoxide, van onze 72% diervoeding tot onze producten met een hoge zuiverheid geschikt voor farmaceutische toepassingen.  Het materiaal is leverbaar in zakken van 25 kg, 1000 kg en in tankwagens voor bulkvervoer. Op verzoek kan er aangepast worden verpakt.

 

Zinkoxide 75% voederkwaliteit wordt voornamelijk gebruikt door de diervoedingsindustrie en het product wordt geleverd onder de FEMAS/GMP+ accreditaties van Norkem.

 

Norkem heeft een speciaal Europees diervoedingsteam dat onlangs is uitgebreid om aan de almaar toenemende eisen van de sector te voldoen. Het team dat verantwoordelijk is voor het inkopen en leveren van producten aan de diervoedingsindustrie hebben uitgebreide product- en marktkennis en zijn altijd bereid om uw behoeften te bespreken. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. 

 

Gebruik van zinkoxide

 

Zinkoxide wordt voor veel verschillende doeleinden in veel verschillende sectoren en industrieën gebruikt. Vormen van zinkoxide worden bijvoorbeeld veel gebruikt in de medische en farmaceutische industrie, de productie van rubber, de productie van banden, keramiek, kunstmest, verf en diervoeding.

 

Zinkoxide staat bekend om het blokkeren van UVA en UVB en wordt dus veel gebruikt voor zonnebrandcrèmes voor een betere bescherming. Niet-allergische zinkoxide kan gebruikt worden voor de behandeling van huidaandoeningen en lotions, waaronder eczeem, dermatitis, luieruitslag en roos. Verder kan het gebruikt worden voor de behandeling van brandwonden als additief in brandzalf. 

 

Zinkoxide kan in de keramieksector in glaswerk worden gebruikt. Als er zinkoxide aan een glasmengsel wordt toegevoegd, verbetert dit de elasticiteit van het glas en wordt het smeltpunt verlaagd, waardoor de kans op barsten kleiner wordt en de afwerking mooier is.

 

Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op om te bespreken hoe wij aan uw vereisten voor zinkoxide kunnen voldoen.