norkem - Your first link in the chemical chain

06.02.2020

Norkem Nieuws: ChemUK beurs  >

ChemUK is de nieuwste supply chain expo van de chemische industrie in het VK en open conferentie, en is bedoeld om alle aspecten en belanghebbenden van de chemische industrie uit het VK samen te brengen.  De beurs biedt een uitgebreid overzicht voor alle leveranciers, distributeurs en belanghebbenden van chemische industrieën. De beurs biedt twee dagen netwerken, bedrijfsontwikkeling, best practices, problemen oplossen, maar ook ervaringen met inkoop voor de supply chain.


Norkem is als bedrijf trots op haar meest actuele en uitgebreide kennis van de industrie, maar ook op haar uitzonderlijke begrip van de industrie, het internationale klimaat en de markt waarbinnen ze werkzaam is. Deze kennis wordt uitgebreid door onze aanwezigheid op beurzen zoals ChemUK, waar we in aanraking komen met de laatste kennis, updates, nieuwe technologie en meer binnen de industrie.  


Verder kan Norkem haar ongeëvenaarde professionele relaties onderhouden met volledig erkende leveranciers door deel te nemen aan deze speciale beurzen. We kunnen onze concurrerende prijzen, duurzaamheid op het gebied van toevoer van chemische stoffen en commitment voor de toekomst van de industrie versterken met onze aanwezigheid op evenementen zoals ChemUK , wat een integraal onderdeel is voor de toekomst van de industrie. 


Norkem stuurt een team met personeel van haar Europese vestigingen naar ChemUK 2020, waaronder mensen van de Engelse, Nederlandse en Spaanse vestiging. 

 

Registreren, deelnemen en parkeren is gratis, dus belooft ChemUK de meest uitgebreide supply chain voor chemische stoffen expo en open conferentie te worden. De beurs vindt plaats op 13 en 14 mei 2020 en Norkem heeft beide dagen stand D45. Kom gerust langs en breng ons een bezoekje. We heten u van harte welkom.