norkem - Your first link in the chemical chain

10.05.2018

Norkem en Shree Tech International zijn aanwezig zijn op de Intergalva Tentoonstelling in Berlijn. >

Norkem en Shree Tech International zijn aanwezig op de 25e International Galvanizing Conference, die dit jaar plaatsvindt in het Estrel Hotel in Berlijn.   Intergalva is de grootste tentoonstelling voor de wereldwijde verzinkingsindustrie. Het vindt plaats van 17 tot 22 juni 2018.  Dit niet te missen evenement voor de wereldwijde verzinkingsindustrie beslaat technische, commerciële en milieukwesties voor de algemene (batch) thermische verzinkingsindustrie.  Het is de perfecte om de teams van Norkem en Shree Tech in stand 45 en 46 te ontmoeten.

Shree Tech en Norkem zijn al bijna 10 jaar partners in Europa. Met verschillende verschillende kantoren wereldwijd en een gevestigd distributienetwerk levert Norkem het volledige assortiment aan Shree Tech-producten.  In het licht van deze succesvolle samenwerking in Europa fungeert Norkem nu ook als de verkoopagent van Shree Tech in Australië en Nieuw-Zeeland.

Al onze producten zijn in overeenstemming met REACH en worden verpakt en geëtiketteerd volgens de CLP-voorschriften.Onze klantenservice gaat verder dan de levering van chemicaliën: ons ervaren technisch team geeft steun bij de uitvoering en doorgaande levering van onze producten.

Ga voor meer informatie naar:

https://www.norkem.nl/products/category/metaalbehandeling-en-galvanisering