norkem - Your first link in the chemical chain

26.01.2018

Norkem Turkey behaalt ene succes na het andere >

GMP+

Veiligheid en kwaliteit van diervoederszijn cruciale thema's voor alle ondernemingen in diervoeders en het kan ernstige gevolgen hebben wanneer controle faalt.  Een systematische aanpak is noodzakelijk om risico's te beperken en de kwaliteit te verbeteren.

GMP+ werd oorspronkelijk ontwikkeld om voorschriften voor diervoeders te harmoniseren teneinde te zorgen voor kwaliteit en veiligheid in de hele voederketen.  Het is gebaseerd op algemeen erkende principes van kwaliteitsborging en een systeem van risicoanalyse en kritische controlepunten (Hazard Analysis Critical Control Point, HACCP).  Het garandeert dat diervoederproducten op een gecontroleerde manier worden geproduceerd, verwerkt, verhandeld, opgeslagen en vervoerd.

Het doet ons dan ook genoegen om aan te kondigen dat Norkem Turkey (Norkem Kimyasal Maddeler Sanayi Ve Ticaret Ltd.Sti) GMP+ certificering heeft behaald.

Norkem Turkey voldoet aan de vereisten van norm B3: Handel, Collectie en Op- & Overslag. GMP+ certificering betekent dat Norkem Turkey een zeer hoge standaard voor voederveiligheid heeft bereikt en voorziet in een aanvullende kwalitatieve garantie van betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid voor onze klanten.

Deze certificering is onderdeel van een certificering op meerdere locaties met onze andere kantoren binnen de Norkem Group waaronder, Norkem Ltd, Norkem BV, Norkem Quimica en Norkem Srl.