norkem - Your first link in the chemical chain

04.04.2017

Norkem groeit in Spanje - en blijft groeien! >

Norkem, de in Cheshire gevestigde internationale distributeur van chemische producten, kondigt de verdere ontwikkeling van zijn voedsel- en drankenbranche in de Spaanse regio  aan.

Het bestuur van Norkem VK deelde het volgende nieuws over de prestaties van de Norkem Group in de Spaanse regio.

In 2016 heeft Norkem een sterke omzetgroei in alle regio's, kanalen en producten gehaald, met name in Spanje en Italië.

"De natuurlijke diversificatie van ons productenaanbod en onze werkgebieden leidt tot een evenwichtige en continue groei voor Norkem in het algemeen", aldus een woordvoerder van Norkem. Daarnaast zorgen we ervoor dat we kansen optimaal benutten via onze gedegen bestuursprocessen en proactief management.

Onze Spaanse vestiging is daar een goed voorbeeld van met een aanzienlijke strategische diversificatie en een organische omzetgroei in dit gebied. We willen dit potentieel in heel Spanje benutten, maar ook doortrekken naar Italië, waar we onlangs een nieuwe vestiging hebben geopend.

Dat is de reden waarom we voor onze voedsel- en drankenafdeling op grote schaal investeren in Spanje.  We beschikken daar over de operationele processen en personeel om een stabiele groei te verwezenlijken. Er is nu een volledige reeks productbrochures en -programma's beschikbaar ter ondersteuning van dit belangrijke initiatief. “