norkem - Your first link in the chemical chain

21.12.2016

Norkem kondigt resultaten van EuroTier 2016 aan >

Norkem, een distributeur van chemicaliën, presenteerde afgelopen november zijn lijn met dierenvoeding en gezondheidsproducten op de EuroTier 2016-tentoonstelling en doet nu verslag van zijn succes op dit evenement.

Norkem is een vooraanstaande aanbieder van mineralen, toevoegingsmiddelen en supplementen voor de diervoederindustrie die wordt tentoongesteld op het EuroTier-evenement in Hannover, Duitsland. EuroTier is een wereldwijd toonaangevende handelsbeurs voor veeteelt.

In een reactie op de resultaten van het evenement zei een woordvoerder van het marketingteam van Norkem: 'EuroTier was een groot succes voor de Norkem Groep.'  We zijn een toonaangevend internationaal bedrijf en tegen deze achtergrond hebben we, alleen al tijdens deze ene tentoonstelling, veel solide basissen gelegd voor handel met potentiële klanten uit meer dan 50 verschillende landen.

'We streven er altijd naar om deze tentoonstelling tot een groot succes te maken, en reserveren onze plaats al bijna twee jaar voor aanvang van het evenement.  Onze kraam was bemand met 16 werknemers van verschillende kantoren in Europa, die gecombineerd 6 verschillende talen spreken.'

Tijdens de tentoonstelling waren de ervaren salesmanagers van Norkem beschikbaar om advies te geven over alle beschikbare producten uit de lijn en om uit te leggen hoe deze producten kunnen worden aangepast aan individuele vereisten.