norkem - Your first link in the chemical chain

02.11.2016

Norkem toont productaanbod op EuroTier-beurs >

De Norkem-groep zal zijn allernieuwste productaanbod van geavanceerde additieven en supplementen tonen op de EuroTier-beurs (15 t/m 18 november in Hannover).

Norkem, een toonaangevend internationaal leverancier van additieven en supplementen, staat dit jaar op de EuroTier-beurs in Hannover, Duitsland. EuroTier is 's werelds belangrijkste vakbeurs voor producenten van diervoeders.

Norkem zal aanwezig zijn met oplossingen in de volgende categorieën:

  • Aquafeed
  • Reinigings- en ontsmettingsproducten
  • Voorgemengde bestanddelen voor diervoeders
  • Mineralen
  • Fosfaatvoeding
  • Voersupplementen
  • Vitaminen en actieve stoffen

Norkem levert een uitgebreid productassortiment binnen deze sector. Norkem is toonaangevend op het gebied van diervoedersupplementen en distribueert zijn volledige productaanbod over de hele wereld.

Het wordt de eerste keer dat Norkem zijn Aquafeed-gamma voorstelt, een gespecialiseerd productengamma voor de visvoerbranche.  Het aanbod omvat nu ook grondstoffen die worden gebruikt voor de vervaardiging van een grote keuze aan voerproducten voor dieren die in het water leven.

Een woordvoerder van Norkem zegt: “EuroTier is altijd een succesvol evenement voor de Norkem Group, en dit jaar verwachten we dat EuroTier voor ons de drukstbezochte beurs ooit wordt.  Als toonaangevend internationaal bedrijf moeten we hier aanwezig zijn, en de voorgaande EuroTier-beurzen hebben ons dan ook contacten opgeleverd uit meer dan 50 verschillende landen.”

Het marketingteam van de Norkem-groep gaf te kennen: “We doen er alles aan om van dit evenement een succes te maken. Op onze stand zullen 16 medewerkers aanwezig zijn die 6 verschillende talen spreken.”

 “We werken in vele nichemarkten, en dierenvoeding en -gezondheid is een van de belangrijkste sectoren voor Norkem.  Onze bezoekers krijgen de gelegenheid om met ons ervaren verkoopteam te spreken. Ze kunnen advies inwinnen over de vele producten in ons gamma en horen hoe deze producten aan hun individuele behoeften kunnen worden aangepast.”

EuroTier vindt plaats van 15 tot 18 november 2016 in de Hannover Messe, Messegelände, 30521 Hannover, Duitsland.   Bezoek Norkem op stand H14 in hal 20.