norkem - Your first link in the chemical chain

08.01.2016

Nieuwe website voor Norkem Turkije >

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde chemische leverancier en distributeur Norkem heeft een nieuwe website gelanceerd om haar voortdurende uitbreiding in Turkije te ondersteunen. De nieuwe website is gebouwd in overeenstemming met de huidige richtlijnen voor gebruiksvriendelijkheid met een mobielvriendelijk responsief design, waardoor bezoekers de website vanaf ieder apparaat kunnen openen.

Het nieuwe kantoor van Norkem in Istanbul is een direct gevolg van de aanhoudende groei in de regio. Een woordvoerder van Norkem verklaarde: "Turkije is een grote en groeiende markt voor de chemische industrie en wordt de afgelopen jaren door ons gezien als een geweldige kans. Met ons nieuwe kantoor zijn we een verbintenis aangegaan met het land, en ons team heeft al een indrukwekkende omzetgroei gerealiseerd door klanten de producten te bieden die ze nodig hebben tegen concurrerende prijzen.  We zijn ook trots op de aanvullende ondersteunende gratis diensten die we klanten bieden, iets dat ons onderscheidt van andere chemische distributeurs."

De nieuwe website is te vinden op www.norkem.com.tr  en zorgt ervoor dat bezoekers van de website in de Turkse regio alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben over het ruime aanbod van producten en diensten van Norkem.  Aangezien de website volledig mobielvriendelijk is, kunnen bezoekers zelfs toegang krijgen tot de site als ze onderweg aan het browsen zijn.