norkem - Your first link in the chemical chain

16.11.2015

Tentoonstelling van Norkem op het Food Ingredients Europe-evenement >

Toonaangevende Europese distributeur van voedingsingrediënten Norkem doet mee met andere bedrijven aanwezig op de FI Europe-tentoonstelling, in het Parc des Expositions de Paris Nord, Parijs, van 1 t/m 3 december 2015.  

Norkem maakt bekend dat het bedrijf voor het eerst aanwezig is op Food Ingredients Europe in 2015.  Food Ingredients Europe wordt gehouden sinds 1986 en is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor alle belanghebbenden in de voedingsingrediëntenindustrie. Fi Europe wordt eens in de twee jaar gehouden in een grote Europese stad en brengt 's werelds toonaangevende voedings- en drankleveranciers bijeen. Norkem laat een sterke omzet in dit marktsegment zien en FI Europe is een ideaal platform om haar producten aan een breder publiek te laten zien.

Norkem biedt een breed productassortiment, waaronder zuren, geleermiddelen, fosfaten, conserveringsmiddelen, rijsmiddelen en zoetstoffen, en is er trots op dat ze op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van de klant. Dit zijn onder andere innovatieve nieuwe producten en oplossingen voor de voedingsindustrie, zoals nutraceutische producten. Met de extra mogelijkheid om vloeistoffen, suspensies en droge producten te mengen om tegemoet te komen aan de eisen van de klant, blijft Norkem vol vertrouwen dat het de voorkeursleverancier is voor al uw chemische behoeften.

Volgens een woordvoerder: "Aangezien dit onze eerste deelname is op FIE, verwachten we een druk evenement.  Dit is een geweldig platform voor de wereld om te zien wat Norkem kan doen. We zullen onze website bijwerken met informatie en nieuws met betrekking tot de tentoonstelling naarmate deze dichterbij komt, dus vragen we iedereen om de website in de gaten te houden. Kom langs en bezoek ons in Parijs en geef ons de kans om u te tonen wat we kunnen bieden."