norkem - Your first link in the chemical chain

27.10.2015

Norkem breidt aanbod aan levensmiddelen en klantenbestand uit en zet in op BRC-status >

Norkem, een wereldwijd opererende distributeur van chemische producten, heeft bekendgemaakt dat het bedrijf het aanbod aan levensmiddelen en het klantenbestand in die sector gaat uitbreiden. Ook kondigde het bedrijf aan dat het zwaar inzet op het verkrijgen van BRC-certificering.

Norkem, dat al een sterke aanwezigheid heeft op de Europese markt voor levensmiddelen en dranken, heeft onlangs nieuwe, ervaren medewerkers aangenomen in een streven de productportefeuille en het klantenbestand verder uit te breiden.

Het hoofd van het team Levensmiddelen en dranken van Norkem, Jonathan Wiper, zet ook zwaar in op het behalen van BRC-certificering om zo de positie van Norkem als vooraanstaande, wereldwijde leverancier aan de levensmiddelenindustrie verder te verstevigen. 

Norkem wil zich meer profileren door als exposant deel te nemen aan de beurs FI Europe in Parijs in december van dit jaar. Er zal daar een team van ervaren medewerkers aanwezig zijn om de Europese levensmiddelenindustrie te voorzien van advies, ondersteuning en leveringsoplossingen.  Zowel kleine als grote bedrijven zijn van harte welkom om op deze beurs met dat team de problemen te bespreken waar ze tegen aanlopen.

Doordat de QHSE- en ontwikkelingsteams van Norkem onlangs zijn uitgebreid, is het bedrijf in staat om aan steeds meer klanten de juiste producten en oplossingen aan te bieden. Extra geruststellend is dat de producten van Norkem volledig voldoen aan de huidige wetgeving.